Konfa i Lekeryd!

Vi tror på en framtid
efter den här pandemin
Vi tror också på nya möjligheter.

Från Kyrknytts konfasida
Vi bjuder in till sommarkonfa 2022!

I Lekeryds församling satsar vi nu på Sommarkonfa!
Sommarkonfa är perfekt för dig som har mycket att göra under terminstid och för dig som vill vara med om en annorlunda konfaupplevelse. Vi har dagläger större delen av tiden då vi lär oss nya saker och gör roliga utflykter.

Vi hoppas att nästa sommar skall vara fri från pandemin och att ha det gott och fundera över livet och tron tillsammans!

Vi träffas för inskrivning den 5 september 2021 kl 17.00 i Järsnäs kyrka
Under året innan själva sommarkonfan träffas vi några gånger för att lära känna varandra och hinna göra en del saker innan sommaren.

Vi kommer ha upptakts dagläger den 2 oktober

Vi har också en träff den 27 oktober på kvällen.

Vi kommer också vara med på gudstjänst 1 Advent den 28 november. Vid Lucia kommer vi hitta på nåt kul och sedan är vi med vid Jul ett par tillfällen.

Den 5 januari på Trettondagen 2022 hoppas vi kunna ha en rolig kväll med ungdomsaktiviteter.

Kyndelsmässodagen den 6 februari träffas vi och delar ut Barnens bibel och välsignar ljus, så som man gjorde förr i tiden.

Påsken är den viktigast högtiden för oss kristna, då vi firar Jesus uppståndelse.
Då kommer vi ha träffar to-fre 14-15 april och lör 16 april så vi får med hela upplevelsen av denna.

Under förutsättning att pandemin inte sätter hinder i vägen, så kommer ni få hjälpa till vid ett antal gudstjänster under året.

Själva sommarkonfan börjar när skolterminen slutat på måndagen den 20 juni och vi träffas dagtid ca 6-timmarspass där också fika/lunch och kanske ett dopp och annat kul ingår, midsommarhelgen undantagen. Någon dag planerar vi också någon rolig utflykt om allt blir som vi tänkt.

Den 2 juli tänker vi att ha själva konfirmationen.

Mer info kommer vid inskrivningen och sedan uppdateras den löpande.

Är du intresserad av detta? Hör av dig till oss via mail, telefon, eller anmälningsformuläret här på hemsidan. Anmäl ditt intresse så fort som möjligt! Vi hoppas att vi kan göra detta, men som ni förstår beror det också på hur läget ser ut med pandemin. Välkommen!

Konfapräst: Henrik Jonason 036-858 82

Pedagog: Sanja Magnfält 0730-50 00 45

Musiker: Birgit Mattisson 036-858 87

Här kan du anmäla dig till Konfa 2022!

Uppgifterna i anmälan till Konfa 2022 kommer att behandlas av oss i syfte att vi ska kunna administrera konfirmandgrupperna. Vi vill också kunna informera om verksamheten och aktiviteter som är kopplade till den, t.ex. inbjudan till föräldrasamlingar, gudstjänster mm. Uppgifterna raderas om konfirmanden slutar, eller senast tre månader efter avslutad konfirmation.