web analytics

Konfa i Lekeryd!

I Lekeryds församling satsar vi nu på Sommarkonfa!

Sommarkonfa är perfekt för dig som har mycket att göra under terminstid och för dig som vill vara med om en annorlunda konfaupplevelse. Vi har dagläger större delen av tiden då vi lär oss nya saker och gör roliga utflykter.

Är du intresserad av detta? Hör av dig till oss via mail, telefon, eller anmälningsformuläret här på hemsidan. Anmäl ditt intresse så fort som möjligt! Vi hoppas att vi kan göra detta, men som ni förstår beror det också på hur läget ser ut med pandemin. Välkommen!

Konfapräst: Henrik Jonason 036-858 82

Församlingsassistent Helen Åström: 0730-50 00 45

Musiker: Birgit Mattisson 036-858 87

Här kan du anmäla dig till Konfa 2023!

Uppgifterna i anmälan till Konfa 2023 kommer att behandlas av oss i syfte att vi ska kunna administrera konfirmandgrupperna. Vi vill också kunna informera om verksamheten och aktiviteter som är kopplade till den, t.ex. inbjudan till föräldrasamlingar, gudstjänster mm. Uppgifterna raderas om konfirmanden slutar, eller senast tre månader efter avslutad konfirmation.