web analytics

Det är gratis att gå ur Svenska kyrkan -men det är värt mycket att vara med!

Just nu pågår kampanjer av aktörer som erbjuder tjänster för dig att går ur Svenska kyrkan för 369 kr. Saken är dock den att det är gratis! Det är bara att höra av sig till vår expedition och begära utträdesblanketter.
Men vi vill givetvis att du stannar kvar, för du behövs!

OM du ändå skulle vilja gå ur, läs vidare innan:

Du är fri att går ur Svenska kyrkan men ditt bidrag till Svenska kyrkan genom skattesedeln ger möjligheter att stötta mycket god verksamhet.

Här finns en länk till 20 punkter vad din kyrkoskatt går till: https://www.svenskakyrkan.se/medlem/arton-anledningar?fbclid=IwAR3RF-vkI79RCzv-qjCq0-M2OTG7K847Clh3xFUJDd_7dfkdxYLn5flUdUg

Det kan vara värt att veta att kyrkoskatten du betalar går just till din egen församling -Lekeryds församling- och verksamheten som vi har här.

Här i Lekeryds församling har vi en stor verksamhet från barn till äldre.
Ledord som har vuxit fram hos oss mer och mer är att se människan. Vi vill vara med och skapa ett varmare samhälle och vi vill vara så närvarande som möjligt . På så sätt vill vi att allt fler skall få möta Gud genom personliga möten med andra människor på livets väg

Våra bidrag till Svenska kyrkan ger möjligheter att se både unga och gamla och alla däremellan. Men med färre bidrag (som är lokala) så minskar tyvärr också vår möjlighet att kunna verka för vår vision och mission.

Vi hoppas att du vill stanna kvar och stötta vår församling att möta nya generationer! Allt Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *