Välkommen till våra barngrupper!

På grund av de nya restriktionerna angående Covid-19, så är alla grupper inställda. Se information HÄR

Men vi kommer sända en filmad samling varje vecka på måndagar med start den 1 Februari. Samlingen kommer innehålla pyssel och lite andra roligheter. Det kommer även ske en utdelning av en del material till veckans pyssel vid skolan. Skulle ert barn vilja ta del av detta skicka då ett sms till Sanja på telefon nummer 0730-500045.

Veckans film:

Första söndagen i fastan 14/2

Vill ni se de gamla filmerna så finns de under fliken Barn, familj och ungdom – Himlagruppens knep och knåp.

Vi hoppas och ber att Covid-19 snart skall vara under kontroll så att vi återigen kan ses i grupperna. Tills dess, var rädda om er!

Se och möta varje barn

För oss är det viktigt att se och möta varje barn för den unika person barnet är. I våra barngrupper har vi begränsat antal platser –just för att vi vill kunna se och möta varje barn på det sätt som just det barnet behöver! Detta gör att vi ibland kan ha fullt i någon grupp, men hör av dig om ditt barn vill vara med, är det fullt just nu ställer vi er på kö!

Varmt välkommen!

Stor & liten

Måndagar och torsdagar 09:30-12:00 (drop-in från kl 9:00)

Stor och Liten – Öppen verksamhet för barn 0-5 år och deras föräldrar/anhöriga.
Vi leker, sjunger, pysslar, fikar och har kul och mysigt tillsammans!
Vi träffas i Lekeryds församlingshems källare med start måndagen den 24 augusti
Kontakt/frågor :
Nathalie: tel 070-3420074 alt. nathalie.soderqvist@svenskakyrkan.se (OBS! Mamma ledig!)
Sanja: tel 073-0500045 alt. Sanja.magnfalt@svenskakyrkan.se

Måndagsklubben

Måndagar 14:30-16:00

Måndagsklubben – För alla åk. 3-4 som gillar sport, lek, pyssel, bakning och ett och annat äventyr.
Vi träffas i Lekeryds församlingshems källare med start den 24 augusti.
Vi börjar med andakt och sen blir det aktivitet!
Anmälan till:
Sanja: tel 073-0500045 alt. sanja.magnfalt@svenskakyrkan.se

Onsdagsklubben

Onsdagar 13:10-14:30

Onsdagsklubben – För alla i åk. 1-2 som gillar att leka, pyssla, baka, sporta eller bara göra något kul på fritiden.
Lekeryds församlingshems källare med start den 26 augusti.
Vi börjar med andakt och därefter blir det aktivitet! Vi hämtar och lämnar på fritids för dem som går där.
Anmälan till:
Nathalie: tel 070-3420074 alt nathalie.soderqvist@svenskakyrkan.se (OBS! Mamma ledig!)
Sanja: tel 073-0500045 alt. sanja.magnfalt@svenskakyrkan.se

AfterSchool

Onsdagar 16:30-18:00

AfterSchool – För alla åk. 5-7 som gillar att hänga, pyssla, baka, sporta eller bara göra nått kul med kompisar efter skolan.
Vill man komma till församlingshemmets källare direkt när skolan slutar för att få en stund att göra sina läxor innan AfterSchoolen börjar är det okey, men skicka ett sms till oss innan så vi vet att ni kommer.
Lekeryds församlingshems källare med start den 26 augusti.
Vi börjar med andakt och därefter blir det aktivitet!
Sanja: tel 073-0500045 alt sanja.magnfalt@svenskakyrkan.se

Ungdomsgruppen

Onsdagar jämna veckor 19:00-20:30

Ungdomsgruppen – För alla från 15 år och uppåt som vill hänga med kompisar, laga mat, baka, spela spel göra utflykter osv…
Lekeryds församlingshem med start den 26 augusti och därefter varannan onsdag på jämna veckor.
Vi börjar med andakt och därefter aktivitet.
Sanja: tel 073-0500045 alt sanja.magnfalt@svenskakyrkan.se